Send oss en forespørsel

Om Elektrotema i Kristiansand

ELEKTROTEMA| Elektriker i arbeid og servicebiler

Elektrotema Agder AS ble startet opp 1 januar 2000.

Elektrotema holder til i moderne lokaler ute i Sørlandsparken, der har vi både et stort lager med installerings materiell og en fullpakket butikk med produkter til private og næringsliv. 10 servicebiler bringer oss trygt og raskt til oppdrag i hele landsdelen.
Mandal i vest, Grimstad i øst og Hovden i nord. Våre elektrikere er alle sertifiserte, autoriserte elektro og telemontører. Vi har 15 fornøyde ansatte som yter den beste service ovenfor våre kunder. Elektrotema tar på seg oppdrag uansett størrelse. Trenger du noe utført på hytta, i huset eller en hel bygning så har vi sertifiseringer og autorisasjonene som trengs for jobben. Har du byggeprosjekt, så blir vi gjerne med på planlegging, tilrettelegging og bidrar med vår brede faglige kunnskap, vår lange erfaring og produktkjennskap. Vi ser på oss selv som en trygg og stabil samarbeidspartner med en omsetning på 18 millioner i året, gode forsikringsordninger som sørger for at kunden får sikkerhet.

Når du trenger hjelp av en elektriker

Hos Elektrotema i Kristiansand er hver elektriker serviceinnstilt, dyktig og stiller opp for deg når du trenger hjelp innenfor vårt fagfelt.
Elektrotema er en autorisert elektro- og teleinstallatør som også er godkjent for ansvarsrett. Vi er også totalleverandør av elektrisk installasjonsmateriell, lys, varme og elektrisk installasjon.
Vi fikser alt fra småjobber til større prosjekter. Vi skifter kontakter, sikringsskap, monterer innelamper, utebelysning og legger varmekabler. Pusser du opp, bygger hus eller lokaler og trenger noen til gjøre det elektriske for deg kan du trygt velge oss.

Vi gir deg en gratis vurdering av jobben og gir deg et uforpliktende tilbud på forhånd.

  • Salg av elektrisk installasjonsmateriell “over disk” i Elektrotema butikken
  • Produktsalg til private, næringsliv, vaktmester og offentlige bygg etc.
  • Salg og utførelse av elektrisk installasjon med egne elektrikere.
  • Samarbeid med andre byggefag, etablere “shop in shop”

Elektrotema-butikk diskElektriker – Ledig stilling

Vi søker etter selvstendige ELEKTRIKERE med selger- og serviceinstinkt og som liker å tenke nytt.

For den rette person kan vi tilby gunstig pensjonsordning, fleksibel arbeidstid, firmabil og telefon.

Søknad med CV sendes til ole@elektrotema.com eller pr. brev. For nærmere informasjon om stillingen, vennligst kontakt Ole J. Hobbesland, tlf. 380 41000.