Når du tenker på oppussing av kjøkken, da vil du ha med Elektrotema, Sørlandsparken.

Vi gjør alt det elektriske for deg, gir deg 20% rabatt i butikken og har mange gode råd som du må tenke over ved oppussing av kjøkkenet ditt.

Oppussing av kjøkken? Har du mange spørsmål? Hva med det elektriske når du pusser opp kjøkkenet?

Er du i gang med oppussing av kjøkken eller er du i planleggingsfasen? Vi i Elektrotema i Kristiansand gjør alt det elektriske for deg til en svært god pris.

Kjøkkenet er kanskje et av de viktigste rommene i huset og et rom du oppholder deg mye i. Et kjøkken skal være koselig, sosialt og ikke minst må det fungere teknisk og være  trygt å bruke.  På kjøkkenet trenger du en god  belysning som skal passe mange ulike formål. Å ha en komfortabel lyssetting, samtidig med mulighetene til å ha det godt opplyst er viktig. Det skal være funksjonelt, men behagelig.

Når du er i gang med oppussing av kjøkken er det mange ting å ta stilling til. Hva slags belysning vil du ha, hvor mye lys? Ønsker du ha dimming? Trenger du varmekabler, komfyrvakt, flytte på vifte og komfyr ? Det kan være vanskelig å velge uten å vite, så om du skulle ha noen spørsmål eller trenger noen gode råd er det bare å kontakte oss så svarer vi deg mer enn gjerne.

Oppussing av kjøkken kan være gøy! Du kan leke deg med lyssetting og interiør. Samtidig er det viktig å ikke ta noen sjanser når det kommer til det elektriske. Det er strenge krav til det elektriske arbeidet i et kjøkken og du må ha en fagmann til å utføre arbeidet for deg. Vi legger varmekabler på kjøkkenet, monterer downlights, lys, vifte, stikkontakter og vi setter opp lysbryter og/eller dimmer.
Vil du lese litt mer om belysning og downlights? Se hva Elektrotema hjelper deg med når du pusser opp kjøkkenet

Ta oss med på oppussingen og få et opplyst, flott og trygt kjøkken. Vi gir deg en gratis vurdering av arbeidet og kommer med en pris på forhånd. Bruker du våre elektrikere gir vi deg 20% på varer i butikken vår i Kristiansand.

Vil du lese mer om varmekabler?
Vil du lese mer om varmegulv?
Vil du lese mer om oppussing av bad