Send oss en forespørsel

Smarthus fra Futurehome

SMARTHUS INSTALLASJONEN TAR BARE NOEN FÅ TIMER

Smarthus-Elektrotema-sliderSmarthus på bare noen få timer.

Når du bestiller et smarthus fra Futurehome, så får du en smart løsning som kan tilpasses alle livssituasjoner på en enkel måte. Dette har normalt vært løsninger som har vært svært tidkrevende både i planleggingen og monteringen av løsningen.
Med Futurehome sitt smarthus system, så er den tiden forbi. Ved å benytte seg av trådløse enheter som blir skjult bak lysbrytere, takpunkt og stikkontakter får du et skjult smartsystem.

Smart belysning

Styr alle lysene i boligen din med appen på smarttelefonen din, still inn automatiske triggere for om lyset skal være av eller på. Hvis du er lei av å snuble rundt i mørket, ja da er det bare å legge inn at lyset slår seg på ved bevegelse i rommet. Eller still inn klokkeslett når lyset skal være på og slå seg av igjen.

Smart varmestyring

Senk temperaturen hvis vinduet står åpent, still inn temperaturen etter din egen komfort og rutiner, automatisk senking av temperatur om natten og så mange flere muligheter for å spare strøm og miljø.

Når du er eier og bruker av Futurehome kan du legge til så mange steder du ønsker i den samme applikasjonen. Det kan være hjemme, på hytta, i utestua uten at du trenger å logge deg ut og inn.

Her kan du lese en mer detaljert beskrivelse om Smarte hus og Futurehome sine genuine løsninger.

Du kan også kontake oss direkte hvis du har noen spørsmål om dette systemet. Kontakt oss

Smarthus fra Futurehome

Smarthus appen styrer alt

Smarthus skiller ikke mellom gamle hus, nye hus, leiligheter de har alle felles at de kan bli smarte hus når som helst. Det eneste du trenger for å komme igang er kun en smarttelefon og internett. Med Futurehome sin smarthub er det mulig å koble opp alle dine smarte enheter i huset.
Gjennom applikasjonen kan du få de til å fungere sammen.

Typer enheter som kan kobles opp i ditt smarthus vokser stadig. Enheter du kan styre fra smarttelefonen kan være for eksempel lyspunkter, varmestyring, nøkkelfrie låser, kaffetrakteren, brannvarslere og innbruddsalarmer.

Du får full oversikt over hjemmet ditt med et smarthus fra Futurehome og du har kontroll uansett hvor du befinner deg. Du får varslinger ved alvorlige hendelser, røykutvikling, innbrudd, vannlekkasje og hvis temperaturen plutselig skifter brått i ditt smarthus.

Prøv vår installasjons veileder