Belys rommet med downlights

Trenger du en elektriker til å montere downlights for deg? Elektrotema gjør jobben! Vi har et stort utvalg av downlights i god kvalitet fra våre leverandører.

downlights- ElektrotemaDownlights er innfelte lyspunkter som gjerne plasseres i taket. Dette er en populær måte å belyse rom på, særlig stue og bad. Det er lekkert og elegant. I tillegg er det praktisk fordi du får mye lys knyttet til en bryter. Uten å oppta plass for du en god, generell belysning i rommet. Hvor du plasserer lysene vil også påvirke stemningen og helhetsinntrykket i rommet.

Da lyset kan bli litt hardt, kan det være greit å ha muligheten til å dimme lyset. Du kan også ha justerbare spotter slik at du kan velge retningen på lyset. Om du da vil belyse noe spesielt på veggen eller i rommet kan du sette fokus på det med downlights.

Denne type lys kommer i mange varianter, så du kan velge en type og et design som passer ditt hjem og dine behov. Du kan velge å ha downlights som LED, halogen eller kompaktlysrør.

Les mer om ledbelysning

Det er bare å spørre oss om du lurer på noe. Vi gir deg gjerne råd om hvilke type som kan passe til deg. Velger du Elektrotema som din elektriker til montering får du i tillegg 20% rabatt på innkjøp av materiell i butikk og nettbutikk. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Sørlandsparken Kristiansand for å kikke på produktene våre. Om du ikke bor i nærheten så sender vi varer over hele landet.