Flott, trygt og sikkert med utelys

Elektrotema monterer utelys til de fleste utemiljøer. Om det er på offentlige steder, rundt næringsbygg eller utenfor huset ditt.

Å ha en flott uteplass handler ikke bare om en fin hage og et ryddig inngangsparti. Med lys utenfor huset kan du skape en helt unik stemning rundt hjemmet ditt som er der hele året. Du kan fremheve fine trær og busker, eller ønske gjester velkommen ved å vise vei med en allé av utelys.

Vi har et stort utvalg av utebelysning og monterer det for deg. Når det drar seg mot mørke dager, og isete veier er viktig med en utebelysning som fungerer.

Når du skaffer deg utelys kan du få med bevegelsessensorer som slår på alle utelys når noen nærmer seg huset ditt. I tillegg til at det er svært praktisk, øker det sikkerheten rundt hjemmet ditt da det kan skremme uvedkommende bort. Samtidig er det strømbesparende fordi det lyser kun når det er behov for det.

Om du har mye utebelysning kan du sammenkoble de slik at du lett kan slå de av og på med kun en bryter. I tillegg er det mulig å ha utelys med fotoceller. Da kan du stille inn hvor mørkt du vil det skal være før lysene slå seg på. Det er praktisk og strømbesparende.

Vi har også et stort utvalg av varmelamper til terrassen din!

Kontakt Elektrotema for priser og spørsmål. Du er også hjertelig velkommen inn til vår butikk i Barstølveien 36 som ligger i Sørlandsparken i Kristiansand. Men vi sender også varer over hele landet.


Utebelysning fra Elektrotema i Sørlandsparken

Utebelysning

Elektrotema i Kristiansand monterer utebelysning til de fleste utemiljøer, om det er på private eiendommer, rundt næringsbygg eller på offentlige steder.

Med utebelysning har du mulighet til å skape en unik atmosfære rundt huset ditt. Gjennom oss kan du få tak i vegglamper, taklamper, frittstående utebelysning og en rekke andre typer lys. Med de kan du lyse opp uteplass og hage for en unik stemning året rundt. Vi monterer og skaper uteplassen din til noe helst spesielt. Vi har en mengde produkter og løsninger slik at du kan skreddersy din belysning til ditt behov og dine ønsker. Det anbefales å bruke Led lys ute, da disse er svært robuste og tåler mye, blant annet lave temperaturer.

Sikkerhet
Utebelysning handler også om sikkerhet. Det er mulig å få tak i utelys med bevegelsesfølere. Det er ikke bare praktisk da den viser vei når det er mørkt og glatt ute, men det kan også skremme bort uvedkommende som nærmer seg huset.

Om du har mye utebelysning er det mulig å slå de av ved et knappetrykk om du ønsker det. Det går også an å stille inn hvor mørkt det skal være før lysene automatisk slår seg på.

Om du ønsker muligheten til å sitte ute på terrassen på kjølige kvelder har vi også et stort utvalgt av varmelamper du kan ha utendørs.

Les mer om Led lys

Les mer om Ledbelysning

Kontakt oss i Elektrotema så gir vi deg en gratis vurdering av jobben du vil ha gjort. Du er også velkommen til vår butikk i Sørlandsparken for å se noe av den utebelysningen vi har å tilby.