Ha ELKO i ditt hjem

Når Elektrotema utfører elektrisk arbeid hos deg bruker vi materiell fra ELKO. Det er er Norges ledende leverandør av elektromateriell. I over 60 år har de vært med på å lede utviklingen innenfor bransjen. De produserer lysbrytere, stikkontakter og det meste av elektromateriell. Høy kvalitet og holdbarhet er deres varemerke.

Alle produktene til ELKO oppfyller strenge sikkerhetskrav. Du finner deres produkter i de fleste norske hjem. De er også ledende produsent i Skandinavia når det kommer til elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter.

Elektrotema er et firma i Kristiansand med mange elektrikere som utfører elektrisk arbeid både for private, bedrifter og det offentlige. Vi har også en butikk og en nettbutikk som selger varer innenfor elektrofaget. Vi sender til hele landet.

Når du bruker Elektrotema som din elektriker får du service og kvalitet. Derfor bruker vi ELKO når vi jobber hos deg. Et trygt hjem er det viktigste, og dette kommer fram i kvaliteten på ELKOs produkter. De har stikkontakter, brytere, dimmere, termostater, wireless brytere og flere multimedialøsninger som kan integreres i vegger og tak.

Du er velkommen til å besøke vår butikk i Barstølveien 36 i Sørlandsparken i Kristiansand. Vi har vårt hovedkontor i Kristiansand, men sender varer over hele Norge.