Led lys

Det er mange fordeler med å erstatte glødepærene med led lys. Hos Elektrotema har vi et stort utvalg av denne type lys og vi monterer de for deg!

Det sies at led lys er framtiden. De avgir behagelig lys og er svært energieffektive. De gir like mye lys, men bruker bare en liten del av strømforbruket. I tillegg avgis det ikke UV og IR lys. Det gjør at bilder, maling og andre materialer ikke vil falme av lyset. Led lys er svært robuste og tåler mye, også kald temperatur. Det gjør at de egner seg svært godt til utebelysning. Led er også et miljøvennlig alternativ.

Dekorer med Led
Nå er det også mulig å lyssette steder som var vanskelig å lyssette før. Med hjelp av Led-strips og Led moduler blir belysning en lek! I tillegg kan du få mange forskjellige farger og effekter for ulike stemninger rommene dine

Led strips er remser med mange led etter hverandre. De leveres med tape på baksiden og du kan enkelt plassere de ulike steder for å belyse, for eksempel, trappen og under kjøkkenskapene. Led moduler fungerer på mange måter som led strips men brukes som oftes til å belyse skilt. Selve stripsene og modulene bør skjules slik at det bare er lyseffekten som er synlig.

Har du spørsmål om led eller prosjekter der du trenger en elektriker er det bare å spørre oss i Elektrotema. Vi er her for deg. Du er hjertelig velkommen innom vår butikk og se vårt utvalg av Led belysning.