Varmekabler og varmegulv i Kristiansand

Trenger du å legge varmekabler i gulvene dine? Kalde gulv er ikke noe særlig, spesielt ikke på kalde vinterdager. Det kan Elektrotema gjøre noe med! Vi satser på kvalitet til lave priser!

Fordeler:

Varme fra varmekabler i gulvet forsvinner ikke mot taket og det gir en jevn varme til rommet. Med kabler i gulvet har du det alltid varmt under føttene. Når du har varme i gulvet kreves det mindre energiforbruk for å få oppvarming i et rom i forhold til annen oppvarming som f.eks ovner. Varmekabler er et trygt oppvarmingsalternativ og du slipper å vedlikeholde varmekilden.

Varmekabler kan legges under alle type gulv i alle slags rom. Det støpes ned i gulvet før du legger, for eksempel, parkett eller fliser over. For å spare strøm anbefales det å bruke isolasjonsmatte under varmekablene. Om du skal legge fliser er det mulig å legge en lavtbyggende varmekabel som dekkes med avrettingsmasse. Om du skal legge laminat eller tregulv og ønsker lav byggehøyde er varmegulv et godt alternativ. Les med om det HER.

Varme i bakken utendørs

Mange velger å legge varme i bakken utendørs for å smelte bort snø og is på vinteren. Det vanligste er ved inngangen, innkjørselen og ved garasjen. Med utendørs varme i bakken slipper du å måke og du unngår skiulykker på glatt is. Det kan være med å gjøre vinterhverdagen litt enklere.

Vil du også lese litt mer om varmegulv og varmefolie

Om du lurer på pris er det bare å kontakte oss. Du er også velkommen til å besøke vår butikk i Barstølvelen 36 i Sørlandsparken i Kristiansand.