Oppussing bad

Er du i gang med oppussing av bad? Vi i Elektrotema i Kristiansand gjør alt det elektriske for deg til en svært god pris.

Badet er kanskje et av de viktigste rommene i huset. Det er der du starter og avslutter dagen. På badet trenger du belysning som skal passe mange ulike formål. Å ha en komfortabel lyssetting, samtidig med mulighetene til å ha det godt opplyst er viktig. Det skal være funksjonelt, men behagelig.

Når du er i gang med oppussing av bad er det mange ting å ta stilling til. Hva slags belysning vil du ha, hvor mye lys? Ønsker du ha dimming? Trenger du varmekabler? Det kan være vanskelig å velge uten å vite, så om du skulle ha noen spørsmål eller trenger noen gode råd er det bare å kontakte oss så svarer vi deg mer enn gjerne.

Oppussing av bad kan være gøy! Du kan leke deg med lyssetting og interiør. Samtidig er det viktig å ikke ta noen sjangser når det kommer til det elektriske. Det er strenge krav til det elektriske arbeidet i et bad og du må ha en fagmann til å utføre arbeidet for deg. Vi legger varmekabler på badet, monterer downlights, lys, vifte, stikkontakt til speil og vi setter opp lysbryter og/eller dimmer.

Ta oss med på oppussingen og få et opplyst, flott og trygt bad. Vi gir deg en gratis vurdering av arbeidet og kommer med en pris på forhånd. Bruker du våre elektrikere gir vi deg 20% på varer i butikken vår i Kristiansand og i nettbutikken.