Skap stemning med belysning

Er du på utkikk etter ny belysning? Om det er inne- eller utebelysning så kan vi i Elektrotema hjelpe deg med både med lys og montering.

Lyset i et rom har mye å si på en stemningen i rommet og hvor behagelig det er å oppholde seg der. Ulike rom krever ulik belysning. Trenger du arbeidslys til boden, eller behagelig lys med dimming til stua? Vi har et stort utvalg av ulike produkter til ulike behov.

Med lys kan du innrede. Lampene i seg selv kan være oppsiktsvekkende eller anonyme,. Du kan også sørge for å ha lys som dekorerer vegger og tak i rommet. Mulighetene er mange, alt er opp til deg. Du velger og bestemmer, vi fikser det!

Det er ikke bare innvendig belysning som er viktig. Utvendig lys er viktig for å vise vei på mørke kvelder. Lys med bevegelsessensor utendørs er praktisk og strømbesparende, i tillegg til at det kan skremme bort uvedkommende som nærmer seg huset. Du kan på veien opp til inngangsdøra og rundt inngangspartiet skape en unik atmosfære rundt hjemmet ditt.

Vi monterer lys både for private, næringslivet og det offentlige. Vi har belysning fra SG, Nor Design, Straale, Lyskomponenter og Glamox.

Kontakt oss for å få en pris til ditt prosjekt og ønsket belysning. Vi ønsker å hjelpe deg og gir gjerne råd om hva som kan være den beste løsningen hos deg. Besøk også vår butikk i Sørlandsparken. Adresse: Barstølveien 36 i Kristiansand.