Stikkontakt

Trenger du å skifte en stikkontakt, eller trenger du å sette inn flere? Montering av stikkontakt må utføres av en fagmann og Elektrotema gjør jobben for deg.

Det er bedre å ha for mange stikkontakter enn for få. Å bruke skjøteledninger bør du unngå, da det kan bli brannfarlig. Da er en god løsning å installere multistikkontakter som gir deg opptil åtte uttak i en og samme stikkontakt.

Har du noen gang dratt hjemmefra og blitt usikker på om du har husket å skru av kaffetrakteren? Det er en ekkel følelse. For å øke sikkerheten i hjemmet er det mulig å installere stikkontakter med timere. Det betyr at du kan stille de inn slik at de automatisk slår av et apparat etter, for eksempel, en time. Det kan også lønne seg om du har for vane å ha telefoner i laderen og lar de ligge lenge for å lade.

Dersom du bor i et eldre hus har du sannsynligvis ikke jordet kontakter i andre rom enn bad og kjøkken. Om du ønsker å skifte gamle stikkontakter om til jordet stikkontakter kan vi gjøre det. Det gir økt brannsikkerheten i hjemmet ditt.

Vi bruker produkter fra ELKO når vi jobber. ELKO er Norges ledende leverandør innenfor elektromateriell. Deres produkter har høy kvalitet og lang holdbarhet i tillegg til at de kommer i svært mange varianter og design.

Vi i Elektrotema holder til i Kristiansand. Besøk gjerne vår butikk i Sørlandsparken med adresse Barstølveien 36. Ikke nøl med å kontakte oss om du skulle ha noen spørsmål.