Vi bruker stikkontakter fra ELKO når vi jobber. ELKO er Norges ledende leverandør innenfor elektromateriell. Deres produkter har høy kvalitet og lang holdbarhet i tillegg til at de kommer i svært mange varianter og design.

Trenger du å bytte stikkontakter i hjemmet ditt?

Stikkontakter får du aldri nok av, det er bedre å ha for mange enn for få.

Trenger du å skifte en stikkontakt, eller trenger du å sette inn flere? Montering av stikkontakter må utføres av en fagmann og Elektrotema gjør jobben for deg.

Å bruke skjøteledninger bør du unngå, da det kan bli brannfarlig. Da er en god løsning å installere multistikkontakter som gir deg opptil åtte uttak i en og samme stikkontakt.

Har du noen gang dratt hjemmefra og blitt usikker på om du har husket å skru av kaffetrakteren? Det er en ekkel følelse. For å øke sikkerheten i hjemmet er det mulig å installere stikkontakter med timere. Det betyr at du kan stille de inn slik at de automatisk slår av et apparat etter, for eksempel, en time. Det kan også lønne seg om du har for vane å ha telefoner i laderen og lar de ligge lenge for å lade.

Eller du kan ta en kikk på smarthus løsningen vi er forhandler og sertifiserte  smarthus elektrikere for. Du kan lese mer om denne smarthusløsningen fra Futurehome her på denne linken Smarthus fra Futurehome da får du blant annet smart lysstyring fra smarttelefonen din.

Prøv vår unike Smarthus veileder for å finne ut hva du trenger, pris på smarthus osv.. SMARTHUS VEILEDER

Dersom du bor i et eldre hus har du sannsynligvis ikke jordet kontakter i andre rom enn bad og kjøkken. Om du ønsker å skifte gamle stikkontakter om til jordet stikkontakter kan vi gjøre det. Det gir økt brannsikkerheten i hjemmet ditt.

Vi bruker produkter fra ELKO når vi jobber. ELKO er Norges ledende leverandør innenfor elektromateriell. Deres produkter har høy kvalitet og lang holdbarhet i tillegg til at de kommer i svært mange varianter og design.

Vi i Elektrotema holder til i Kristiansand. Besøk gjerne vår butikk i Sørlandsparken med adresse Barstølveien 36. Ikke nøl med å kontakte oss om du skulle ha noen spørsmål.