Varmegulv

Om du er lei av kalde gulv, men ikke har mulighet til å støpe inn varmekabler kan varmegulv av varmefolie være løsningen for deg. Varmefolie er en relativt ny teknikk som er et godt og enkelt alternativ slik at du slipper å fryse på føttene.

Når vi i Elektrotema legger varmegulv bruker vi Flexwatt varmefolie. Dette varmegulvet bygger kun 6,2 meter og du kan enkelt legge pakett oppå. Når vi gjør arbeidet begynner vi med å legge varmeledende reflektorplater på seks millimeter. Disse er trinnlydsdempende og leder varmen opp i gulvet. Deretter legges Flexwatt varmefolie oppå disse og strøm kobles til.

Når du bruker varmefolie blir det fort varmt i gulvet. Det er lett å regulerer varmen og muligheten for natt og dagjusteringer kan redusere strømutgiften med opp til 30%. Flexwatt varmefolie holder seg under parkettleverandørenes krav til 27oC. Det er forutsatt at man ikke dekker til gulvet med, for eksempel, dyner, sakkosekker, delevegger og lignende.

Varmefolie er en rimelig og bra løsning. For å legge varmegulv er prisen kun fra 385,- per kvadratmeter.

Vi i Elektrotema gjør alt av elektrisk arbeid for deg. Alt fra å montere lamper, stikkontakter og sikringsskap, til å legge varmekabler og fikse det elektriske på badet ditt. Når du bruker Elektrotema i ditt elektriske arbeid får du 20% rabatt på innkjøp i butikk og nettbutikk.

Kontakt oss i Elektrotema for å få et tilbud på ditt prosjekt. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Barstølveien 36 i Sørlandsparken.

Last ned PDF