SG BELYSNING BÅDE UTE OG INNE

Vi i Elektrotema er stolte av å ha SG som en av våre leverandører innenfor belysning.
SG Armaturen leverer lys og lamper til både hjem- og prosjektmarkedet.

Vi bruker SG fordi de fokuserer på design, høy kvalitet og ikke minst rimelige priser. Alle deres produkter går gjennom en svært streng kvalitetskontroll og oppfyller de europeiske normer og sikkerhetsstandarder på alle punkter. I tillegg satses det på lang holdbarhet og funksjonalitet i tillegg til at de tenker miljø ved å produsere produkter med god gjenvinnbarhet.

SG er et helnorsk selskap som har eksistert siden 1990. De leverer alt innenfor belysning; Lamper, spotter, downlights, innelamper og utelamper. Du finner stort utvalg av bad- og kjøkkenbelysning. Vi i Elektrotema i Kristiansand monterer lysene for deg, uansett hva det skulle være. Elektrotema er et elektrikerfirma i Kristiansand som utfører alt av små og store prosjekter innen for elektrisk installasjon og arbeid. Vi utfører arbeid for både private, for næring og det offentlige.

Om du skal pusse opp bad og kjøkken, eller sette inn nye lys, så kan du få SG-produkter når du bruker oss til å utføre monteringen. Det samme om du ønsker downlights, eller spesielle typer lys ute eller inne.

Spør oss om SG- produkter om du skulle ha noen spørsmål. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Barstølveien 36 i Sørlandsparken, Kristiansand. Der finner du en hyggelig betjening som er villig til å hjelpe deg om du skulle ha noen spørsmål. Vi har vårt hovedkontor i Kristiansand, men sender varer over hele Norge.