Til hovedinnhold

Hvem er vi?

Elektrotema Agder AS har siden 2000 bistått privat- og bedriftsmarkedet med solide elektroinstallasjoner. Vi er nå 13 ansatte med et stort engasjement for faget

Vi holder til i moderne lokaler ute i Sørlandsparken, der har vi både et stort lager med elektro-materiell og en fullpakket butikk med produkter til privatkunder og næringslivet.

Elektriker i EL-PROFFEN installerer en smart termostat. Foto.

Våre verdier og mål

  • Profesjonelle fagfolk med god service
  • Oppdatert fagkompetanse
  • Alle kunder er like viktige
  • Levere plettfrie elektroinstallasjoner

Forretningsideen til Elektrotema Agder er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet på sørlandet. Vi har et overordnet mål om at vi alltid skal levere feilfrie og funksjonelle anlegg. Dette klarer vi ved å satse på våre elektrikere gjennom kursing og kompetanseheving. Samtidig er det viktig at bedriften innehar et godt arbeidsmiljø for å sikre at de ansatte trives på jobb.

Hos oss er kunden alltid i fokus, og vi skal levere høy kvalitet på alle installasjoner som blir utført. Som kunde hos oss skal du oppleve og få god service av våre ansatte på kontoret, samt møte en hyggelig elektriker ute på arbeidsplassen. Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.

Trenger du noe utført på hytta, i huset eller en hel bygning så har vi sertifiseringer og autorisasjonene som trengs for jobben. Har du byggeprosjekt, så blir vi gjerne med på planlegging, tilrettelegging og bidrar med vår brede faglige kunnskap, vår lange erfaring og produktkjennskap. Vi ser på oss selv som en trygg og stabil samarbeidspartner med en omsetning på 18 millioner i året, gode forsikringsordninger som sørger for at kunden får sikkerhet.

Barn i vinduskarm drikker kakao
EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.